Stagiair Brandbeveiligingsinstallaties

Job description

Als stagiair kun je binnen een multidisciplinaire omgeving aan uiteenlopende Nederlandse en internationale projecten van verschillende schaalniveaus meewerken. Je kunt hierbij de brandveiligheidsadviseurs ondersteunen bij het vormgeven en controleren van een ontwerp of een brandbeveiligingsconcept of het ontwerpen en toetsen van specifieke brandmeld- en aerosolblusinstallaties. Ook is er de mogelijkheid voor het uitvoeren van een meer diepgaand onderzoek naar een specifiek (actueel) thema. Uiteraard worden werkzaamheden in overleg ingevuld.

Behalve praktijkstages zijn wij ook geïnteresseerd in jouw ideeën over een afstudeerstage of afstudeeronderzoek. Uiteraard hebben wij altijd wel onderwerpen die we, samen met jou, verder willen uitzoeken. Maar misschien heb je zelf juist interessante ideeën voor een onderzoek, en kunnen wij hier een praktijkcase en praktijkervaring aan toevoegen.

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste student (Installatietechniek) op HBO of Universitair niveau (minimale duur ca. 4 maanden). Het belangrijkste hierbij is dat je geïnteresseerd bent in ons vakgebied en je kennis en ervaring hiermee wilt vergroten. De benodigde kennis en ervaring brengen we je bij tijdens stage- of afstudeertraject. Wil jij meer weten over de wet en regelgeving van brandveiligheid, brandveilig ontwerpen, blusinstallaties, fire safety engineering of een ander interessant onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Wat je van ons mag verwachten;

  • Een goede werkplek met alle benodigde middelen tot je beschikking
  • Een uitdagende stage met veel vrijheid
  • Een snelgroeiende organisatie met korte lijntjes
  • Fijne werkomgeving met betrokken collega’s
  • Mogelijkheid tot het volgen van erkende cursussen
  • Passende stagevergoeding

DSPA.nl ontwikkeld, produceert levert en installeert zeer effectieve en innovatieve aerosol blusinstallaties. Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van distributeurs en installateurs opereren wij wereldwijd.

Other careers

Stage

Bachelor

Nederlands, Engels

Other careers